World Rose Convention 2018

 – A Fairy Tale of Roses

Det Danske Rosenselskab har værtskabet for denne konference som for første gang i World Federation of Rose Societies snart 50 årige historie kommer til Skandinavien, og København bliver værtsbyen. Vi forventer, der kommer mellem 600-800 deltagere fra hele verden. Konferencen finder sted fra fredag den 29. juni til onsdag den 4. juli 2018.

Konferencens logo med nattergalen henviser til H. C. Andersens eventyr, som fortæller om nattergalen, der besynger rosen som symbol på skønhed og kærlighed. For at gøre denne begivenhed til noget særligt har Det Danske Rosenselskab inviteret Dansk Patchwork Forening til at lave en udstilling, hvor både skønhed, kærlighed og fantasi kan udfolde sig i projekter med temaet ROSER.

Kære quiltere, find kreativiteten frem og vær med til at gøre denne begivenhed til noget helt særligt, så dansk patchwork sætter et uforglemmeligt indtryk og bliver kendt i hele verden.

Udstillingen bliver vist i Københavns Rådhushal, hvor besøgende er velkommen alle dagene i åbningstiden. Det er gratis at besøge udstillingen.


Mange venlige hilsner

Birthe Lund Jensen,  Ribe Quilterne 
og Det Danske Rosenselskab

 

Det praktiske:

Projekterne kan være tæpper, ophæng, dækkeservietter, tasker, toilettasker, grydelapper, ja alt, hvad I har lyst til.

Udstillingsvæggene er flytbare, og de har en størrelse på 120 cm i bredden og 208 cm i højden.

Udstillingsgavl er 62 cm bred og 208 cm høj.

Der er glasmontre til andre projekter end tæpper:

  • Høje montre:
    Fire stk. 103 x 62,5 x 80/161 cm og 2 stk. 122,5 x 62,5 x 80/161 cm
  • Lave montre:
    Seks stk. 122,5 x 62,5 x 20/102 cm

Temaet er naturligvis ROSER, og alle arter er velkomne.

Du kan vælge imellem alle de former for patchwork, der er. Alle tingene skal være mærkede, og tæpper skal have en løbegang på quiltens bagside foroven. Løbegange skal placeres 1 cm fra toppen og 1 cm fra hver af siderne. Quiltene vil blive ophængt, så kun forsiden er synlig.

Løbegang

Forsikring:

Husk at opgive forsikringsværdi, hvis dit projekt er forsikringstegnet.  Se vejledende forsikringsværdier

Tilmelding senest 1. marts 2018 

De forskellige produkter skal være klar til aflevering senest 1. juni 2018. Udstillingen vil også blive vist på træffet i Odense 2018.

Hvad er projektet? Fx tæppe, ophæng, dækkeservietter, taske, toilettaske, grydelapper ...

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk