Patchworktage in Celle 2016

I forbindelse med de kritiske, men udmærkede indlæg i Kludemagasinet nr.3 & 4 (som jeg til fulde tilslutter mig og bakker op om) vil jeg gerne henlede opmærksomheden på den tyske patchworkforenings hjemmeside: patchworkgilde.de.

Under den blå rubrik "patchworktage" findes et link til berninas blog, hvor der er et langt, flot og meget billedrigt indlæg fra udstillingen i Celle i juni.

Her er billeder af både Lisbet Borggreen og Nordsjællands Quiltelaugs udstillinger - og ikke mindst et enkelt billede af nogle af bidragene til "Min Ynglingsblok".

Jeg var heldig og fandt mit lille ydmyge bidrag på det billede; så nu ved jeg da, at den har været udstillet - jeg tvivlede faktisk, indtil jeg så nyeste nummer af Kludemagasinet!

Er der mon nogen der ved, hvad der sker med de små quilts nu ? Eftersom bestyrelsen efterlyser flere blokke her flere måneder efter udstillingen, kunne man få den tanke, at udstillingen kommer til Danmark...???

venlig hilsen Bente M Jensen, Odense

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk