Patchworkfest 2018

Gør træffet til en fest!

Køb billetter her

Se programmet

Træffet er åbent:

Lørdag den 25/8 kl. 9-17

(Generalforsamling starter kl 17:15 og Quiltemiddag kl. 19:30)                     

Søndag den 26/8 kl.  9-16

Billetpris:                               

Medlemmer 70 kr.                         

Ikke-medlemmer 95 kr.
Billetten gælder begge dage

Årets gæsteland:
I 2018 inviterer vi  Norges Patchworkforening til at sætte en udstilling op.

Vis dit patchworkarbejde frem
Vægten kommer til at ligge på det sociale ved patchwork. Vi vil gerne se så meget forskelligt af vores medlemmers arbejder som muligt. Derfor vil vi fremover ved lodtrækning give en præmie til medlemmer, der udstiller. 

Tilmeld dit patchworkarbejde til medlemsudstillingen. 

Se alle de spændende demoer patchworkfesten byder på

Foredrag du kan høre

Fest og flag/ vimpler - inspiration

Intet af det kan lade sig gøre uden hjælp fra jer! Meld dig som hjælper til Patchworkfesten 

Nytænkning
Siden generalforsamlingen i 2017 har bestyrelsen i samarbejde med DPF-medlemmer lavet en brainstorm for at nytænke foreningens træf. Tak for hjælpen til Annette Bonavent, Karina Sloth Hansen, Maria Harrits og Maria Vetter Christiansen, der brugte en dag på at nytænke foreningens årlige træf.

Patchwork fest!
Resultaterne af dagen vil du allerede nu begynde at mærke. Bestyrelsen vil nemlig fremover gerne lancere det årlige træf som en patchworkfest. Du vil komme til at opleve en inspirerende blanding af muligheder for at købe patchworkstoffer/tilbehør og få inspiration fra  udstillede quilts eller demonstrationer. Der vil nemlig ikke som tidligere være et rum med udstilling, et med demoer og et tredje med butikker.

Alle former for patchwork 
Succesen fra de seneste år fortsætter, hvor lokalgrupper viser mindre patchworkarbejder frem og inviterer til en snak om, hvad de laver i lokalgruppen. Vi vil nemlig gerne fremvise/udstille patchwork i alle mulige former, og ikke ”kun” fremvise patchworktæpper i lange baner.

"Show and Tell" Nyt tiltag til Patchworkfesten
På Træffet i Odense vil der være et rum med show & Tell. Tag noget patchwork med du ikke fik tilmeldt udstillingen og fortæl lidt om det, mens du viser det frem til de fremmødte i rummet. Rummet er til rådighed Lørdag d. 25/8 kl. 13.00 - 17.00
Tilmelding er ikke nødvendig

"UFO-bytte box" Nyt tiltag til Patchworkfesten
Tag din UFO med til årets Patchworkfest og byt den ud med en andens UFO.
Hvordan virker det?

Festlig quiltemiddag 
Alle medlemmer inviteres hvert år til at deltage i og evt. komme med festlige patchworkrelaterede indslag til quiltemiddagen lørdag aften. Glæd dig til patchworkfesten den 25. - 26. august 2018 i Odense Congress Center! Du kan tilmelde dig patchworkfesten her, efter 1. maj. Mere praktisk information følger i Kludemagasinet nr. 3/2018. Se den lækre quiltemiddagsmenu Pris 195 kr.

Vimpler

Årets udfordring 
Nogle gange udbyder Dansk Patchwork Forening en udfordring, som vil blive vurderet af dommere og publikum. De vil fortsat blive belønnet med præmier på konkurrencebetingelser. I år lancerer vi en ny type udfordring - se Kludemagasinet nr. 1/2018  – du kan stadig nå at deltage i udfordringen!

Butikker
Som altid bugner butikkernes borde med gode tilbud.
Se butikker til Patchworkfest

 

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk