Information om lokalgrupper

 

Rundt om i landet er der etableret lokalgrupper, hvor foreningens medlemmer kan mødes til hyggeligt samvær og/eller omkring forskellige temaer, f.eks. juleting og forskellige syteknikker. Mange lokalgrupper etablerer desuden kurser, udstillinger eller andre arrangementer, hvor der er rig mulighed for at se, hvor alsidig passionen for patchwork kan udøves. Foredrag, workshops m.m., som vi nævner her, bliver afholdt af lokalgrupperne og er åbne for alle. Skulle din lokalgruppe have et sådant arrangement, så send en mail til os.

Husk at klikke på lokalgruppens navn - så kommer du ind på SIDE 2.

En gruppe, hvor 20 personer er medlemmer af Dansk Patchwork Forening, kan registreres som en lokalgruppe. En lokalgruppe er en selvstændig enhed med egne vedtægter og formålsparagraf. DPF stiller ingen krav til den enkelte lokalgruppes vedtægter og formålsparagraf

Dansk Patchwork Forenings formål med lokalgrupper er at opnå et bindeled mellem bestyrelsen og foreningens medlemmer.

Kontakt Lisbeth Svenstrup, hvis du har tilføjelser / ændringer til lokalgrupper eller hvis du ønsker at starte en ny lokalgruppe op.

Grupper under 20 personer

Se liste over aktuelle lokalgrupper på vej

Kludemagasinet
Som lokalgruppe har I del i spaltepladsen i Kludemagasinet. Lokalgruppen skal selv kontakte redaktionen af Kludemagasinet, hvis I vil fortælle om en kommende udstilling, kursus eller anden begivenhed. Send nogle billeder, skriv lidt tekst og send det til redaktionen.

 

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk