Holbæk Quilternes udstilling i oktober 2013

Jeg kørte mod Holbæk tidligt fredag den 25. oktober for at være der, når biblioteket åbnede, fordi jeg ville se Holbæk Quilternes udstilling og især deres logotæppe. Mange medlemmer havde bidraget til den flotte udstilling, der var ophængt omkring en trappe inde i biblioteket. Der var også nogle glasmontre med småting, som ellers har tendens til at forsvinde – syede smykker, toiletpunge, puder m.m, og en stor mødesal, hvor blandt andet logotæppet hang. Desværre var salen netop denne formiddag optaget af et møde. Men det lykkedes mig at snige mig ind i en pause og se både logotæppet og de andre quilts, som hang derinde – primært større værker. Meget flot og med godt lys.

Det var meget praktisk, at en stor del af udstillingen var omkring trappen, for så kunne man se quiltene fra flere vinkler. Det gav lidt udfordringer med at fotografere, men det lykkedes at få skudt noget repræsentativt.  Desværre blev kun et enkelt af billederne fra montrene brugbart. Der var også et lille syhjørne, hvor nogle af medlemmerne sad med gæstebog og information om lokalgruppen.

Læs mere om Holbæk Quilterne og deres logotæppe i Kludemagasinet nr. 2/2013. Logotæppet blev i øvrigt udstillet i butiksvinduet hos Bog og Ide i Holbæk i 14 dage, inden udstillingen startede.

Susanne Jørgensen
Kasserer

      Holbæk Quilternes logotæppe     
Ditte Andersen
Hanne Hansen
Inge Aagaard Mose
Inge Rokkels Jensen
Irene Christiansen
Jette Højgaard
Jette Højgaard
Jette Højgaard
Kate Madsen

Kate Madsen,

Detalje

Lisbeth Bojsen
Pia Lindegaard
Ulla Mikkelsen

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk