Generel vejledning til hjemmesiden

Listen er tænkt som hjælp til at finde rundt i indholdet her på siden. Hvis der er noget du ikke kan finde prøv at bruge søgefeltet under menuen i venstre side.

Foreningen – Her finder du oplysninger om stort set alt vedrørende foreningen: Hvem sidder i bestyrelse, udvalg og sekretariat. Oplysninger om kontingent, medlemsfordele og vedtægter. Referat fra generalforsamling og forsikringer tilhører medlemsområdet og kræver et login.

Udstillinger og aktiviteter – Indeholder en kalender med udstillinger og aktiviteter både indenrigs og udenlands. Vil du selv oprette en udstilling, kræver det et login. Herunder finder du også indbydelser til konkurrencer og udstillinger.

Bogudlån – Herunder kan du se bibliotekets omfattende bogsamling. Hvis du vil låne nogle af bøgerne, skal du være logget ind.

Butikker – Liste over butikker og højskoler mv. der har annonceret i Kludemagasinet inden for det seneste år. Du kan ofte få mere information om den enkelte butik ved at klikke på butikkens navn i den aktuelle oversigt. Navnet fremstår med blå skrift. Bag den blå skrift gemmer der sig en detaljeside, hvor der kan være mere information at hente. Det afhænger dog af butikkens ønsker. Blandt andet kan du se, om en butik har en hjemmeside.

DPF-shoppen - Alle kan se varesortimentet og priser for ikke-medlemmer, men er du logget på, kan du også se priserne for medlemmer.

Galleri – Indeholder billeder af medlemmernes quilts og øvrige patchwork samt billeder fra medlemsudstillinger i forbindelse med jubilæer og lign. Desuden viser det billeder fra træf og messer.

Kludemagasinet – Viser hvad bladet indeholder. For at få adgang til fx skabeloner og andet, der er henvisning til i bladet, skal du være logget ind. Herunder kan du også få oplysninger om redaktion, annoncering og deadlines for bladets udgivelse.

Kurser – Siden indeholder en oversigt over åbne kurser, der udbydes af enkeltmedlemmer eller butikker og højskoler, der har annonceret i Kludemagasinet inden for seneste år.

Lokalgrupper – Oplysninger om DPF’s lokalgrupper. Du kan ofte få mere information om en lokalgruppe ved at klikke på lokalgruppens navn i den aktuelle oversigt.
Navnet fremstår med blå skrift. Bag den blå skrift gemmer der sig nemlig en detaljeside, hvor der kan være mere information at hente. Det afhænger dog af den enkelte lokalgruppe, hvad de ønsker at informere om. Blandt andet kan du se, om en lokalgruppe har et kursusprogram, hjemmeside eller andre aktiviteter.

Nyheder – Samling af nyheder. Nogle, nogle fx nyheder fra opslagstavle kræver et login.

Projekter/Quilt og hjælp - Mange patchworkere deltager i forskellige projekter, der støtte organisationer - fx julemærkehjem, brystopererede, enlige mødre eller andet. Her på siden kan du læse mere om aktiviteterne og finde kontaktinformation for det enkelte projekt.

Send ind og vind – Deltag i Kludemagasinets lodtrækning. Kræver et login.

Træf og messer – Liste over kommende træf og messer.

Vejledning – brug af hjemmesiden – Det du læser nu

English – Information om foreningen på engelsk

 

Tilbage til vejledninger

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk