Fredsroser - udstilling fra Verdensbroderidagen 2014

Den 23. november 2014 – 4. januar 2015 - Kulturværftet, Allegade 2, Helsingør. Udstillingen kan ses på 3. etage, Store Torv.
Der var fernisering på udstillingen søndag den 23. november.


Vi havde den glæde, at Ingrid Eggimann-Jonsson, som har tegnet årets motiv, kom med fly fra Zürich for at være med til åbningen af udstillingen. 50–60 personer deltog i ferniseringen. Medlemmerne af Broderimixerne var alle til stede, så der var mulighed for at høre mere om verdensbroderidagen. Det benyttede mange sig af.

På udstillingen vises 68 roser, alle med hvert sit helt personlige udtryk. Broderet med rigtig mange forskellige sting- og garntyper i mange farvevarianter. Nogen med tekst broderet med ønsket om fred. Alle meget smukke. Bodil Hvalsø fra fotoklubben Kronborg har fotograferet en del af de kvinder, der broderede roser, i Helsingør Havn i sommer. Disse fotos er udstillet sammen med rosenbroderierne og giver et godt indtryk af den proces, der sker, når vi fordyber os i det frie broderi. I en montre er udstillet broderede tasker, billeder og andet med de udtryk, hvert af medlemmerne i Broderimixerne broderer.

Vi håber rigtig mange vil lægge vejen forbi Kulturværftets bibliotek og se udstillingen her i julemåneden.

”Broderimixerne”
Hanne Elm Larsen, Inger Maaløe, Ulla Diemer, Karina Miethe Madsen, Bente Svendsen, Annelise Olsen

Billeder fra ferniseringen:

 

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk