SIX COLOR WORLD

Forfatternavn: 
Yvonne Porcella

Forlag: C&T Publishing, 1997

144 sider, Uindbunden. ISBN 1-57120-035-5

Color Cloth Quilts & Wearables - En bog om farvning.

Bogen er i to dele.
Første del omhandler materialer og forskellige spændende farveteknikker. Anden del om, hvad man så kan bruge alle de dejlige stoffer til, man har fået farvet.
Der er desuden et kapitel, hvor forfatteren gennemgår en del af farvelæren.
Det er en rigtig god bog at have ved siden af sig, hvis man tænker på at begynde at farve sine stoffer selv. I bogen bliver der brugt forskellige typer farver. Både silkefarver, tekstilfarver og farver indfarvning og forskellig tryk.
Bogen er fra 1997. Jeg må indrømme at, da jeg så den første gang, var der ikke noget, der umiddelbart fangede min interesse. Men i dag, hvor vi bruger ganske mange forskellige stoffer som Fossil Fern, Balistoffer m.m., kunne der måske være noget økonomi og en del morskab i at prøve at farve selv.
Bogen er skrevet på amerikansk, men man kan godt blive inspireret af at kigge i den, og da der ikke findes så meget på dansk om emnet, så er det bare med at prøve sig frem. Den er flot med mange farvefoto.
Det er en utrolig inspirerende bog, som jeg selv vil være på udkig efter for at anskaffe til mig selv.

Birthe Skødt. Anmeldelse i Kludemagasinet 2/2002

Bogudlån

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: dpf@patchwork.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk