Søm med overlock - lær at bruge din overlockmaskine på en helt ny måde . . . .

Forfatternavn: 
Tove Fevang

Forlag: Aschehoug

95 sider – Indbundet. ISBN 87-11716564-2

Søm med overlock er en spændende og alternativ bog. Da jeg så den første gang, kunne jeg ikke lade være med at synes, at patchwork og overlockmaskinen var en underlig og lidt forkert kombination . . . Men efter at have fordybet mig i denne bog, er jeg faktisk begyndt at se en masse spændende muligheder!

Bogens indledning er en fin beskrivelse af, hvordan en overlockmaskine virker, så alle kan følge med. I øvrigt er opskrifterne i bogen også godt illustreret af billeder samt en god tekst, og målene er i både centimeter og inches. Teksten er naturligvis norsk, men nem at forstå! Bogen har et charmerende Skandinavisk udtryk, lidt country-agtigt, og har bl.a. kombinationer af hør og tern.

Her er både opskrifter på flettede vendbare dækkeservietter og småduge, der er puder, tæpper og tørklæder, og der er et afsnit med tøj og tilbehør til børn, bl.a. huer og halstørklæder i polar fleece, samt de sødeste pigekjoler i countrystyle.

Alt i alt en meget interessant bog, med nye idéer til de, som måske gerne vil have tingene lidt hurtigt færdigt, eller hvis man lige mangler en gaveidé til en af de nærmeste dage.

Pia Lihme. Boganmeldelse i Kludemagasinet 4/2003

Bogudlån

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: dpf@patchwork.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk