Fantasy & Imagination

Forfatternavn: 
Bernina Fashion Show 2003

Katalog: 140 sider

Efter mange år med Fairfield Fashion Show ”overtog” Bernina showet for 3 år siden efter nogenlunde samme koncept.

Hvert år udvælges designere, som får denne prestigefulde mulighed for at fremstille et unikt design. I 2003 kataloget vises eksempler på de rige detaljer, som næsten forsvandt i sidste århundredes hang til casual clothes: dvs. udsøgt dekoration med perler og broderi – ofte som produkt af vor tids fine computer symaskiner – flæser, kniplinger (ofte fremstillet på symaskine), håndfarvede stoffer og bånd, læg, tucks og meget mere.

Bernina Fashion Show kataloget viser en passion for ”wearable art” på mange niveauer. Først vises de vidunderlige klædninger med detaillerede kommentarerer, nærbilleder og designer biografier – og ligeså væsentligt vises er bagest en afdeling med tips og teknikker, som kan inspirere til at kopiering.

Karey Bresenhan skriver i forordet:
Ralph Lauren siger: ”Jeg designer ikke klæder, jeg designer drømme”, og ingen kan være mere enige med ham end de 49 designere i ”Fantasy” – det 3. årlige Bernina Fashion Show!

Så skønt det ikke er klædninger, der kan kopieres og bruges til at gå i Brugsen med, så indeholder kataloget en righoldighed af inspiration.

Liselotte Kannik-Marquardsen, Stevns. Boganmeldelse i Kludemagasinet 3/2004

 

Bernina Fashion Show 2003

Fantasy & Imagination. DVD

Anmeldelse i Kludemagasinet 1/2005

Bogudlån

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: dpf@patchwork.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk