The Artful Ribbon

Forfatternavn: 
Candace Kling

Forlag: C&T Publishing. Udgivet: 1996

144 sider – Uindbundet. ISBN 1-57120-020-7

Lær den klassiske kunst med bånd-manipulation, beskrevet af bånd-eksperten Candace Kling, der i bogen viser, hvordan blade, elegante roser, stedmoderblomster, fuchsia m.m. kan fremstilles ved hjælp af nye materialer og teknikker.

Bogen starter stilfærdigt med helt simpelt fremstillede blomster, som er nærmest naivisti-ske i deres enkelthed, og ender med at vise fremstilling af flotte og ret komplicerede roser, hvor der er arbejdsbeskrivelser på i denne farverige bog, der er helt igennem amerikansk. Så har du ikke grønne fingre, er her en chance for alligevel at have blomster.

På en af de sidste sider i bogen viser sig en smuk overraskelse. Håndbroderede bånd, fremstillet omkring år 1900, og båret af indiske kvinder. *)

Gerda Helene Jepsen. Boganmeldelse i Kludemagasinet 2/1997

Tilføjet af Liselotte Kannik-Marquardsen:

*) De håndbroderede bånd stammer fra indiske sarier. Når en sari er slidt, klipper man borterne af – og disse sælges i indiske basarer.

Bogudlån

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: dpf@patchwork.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk