Aakjærgruppens 20 års jubilæumsudstilling

Sidste weekend i oktober 2013 kunne en vellykket 20 års jubilæumsudstilling opleves på Aktivitetscentret i Skive.

351 personer valgte at bruge nogle timer på at se medlemmernes forskellige håndarbejder fra de seneste fem år. Der var en flot variation af store og små quilts, tasker, syæsker og boligtekstiler som dækkeservietter, puder og mindre pyntegenstande. Et foreningsprojekt med billedtæpper til Hospice Limfjorden blev også præsenteret i form af et færdigt egnstæppe og et undervejs, som har hentet inspiration i Skives 11 stjerner.

Et foreningsprojekt bestående af 23 omsorgstæpper blev ved åbningen overrakt til Familiecenter Sabrogården i Skive. Tæpperne er syet for medlemmernes egen regning og doneret til Sabrogården, som vil bruge dem i det pædagogiske arbejde med børnene. Gæsteudstiller Gerry Davison viste en ny teknik i sine smukke billeder, som han laver i flere stoflag skåret med laserskærer.

Foreningens medlemmer knoklede hele weekenden for at få udstillingen til at forløbe planmæssigt, så gæsterne kunne føle sig godt tilpas mellem de udstillede effekter, cafeen, tombolaen, de to butikker Kræmmerhuset fra Aars samt Sy og Stofhuset fra Silkeborg og boden, hvor medlemmerne solgte egne kreationer.

 

 

Dansk Patchwork Forening - Kongensgade 39 st., 5000 Odense C - Telefon: 6536 1155 - Mail: quilt@mail.dk - Webmaster: tilwmdpf@patchwork.dk